Плажна мода 2017

Извън прозореца вече е май, а пролетта е влязла в правата си – макар и по-бавна, отколкото бихме искали! Но всеки ден дългоочакваното лято се приближава, а с него, разбира се, и сезона на плажа. Най-разумният от нас са се отказали от късните вечери и записани във фитнеса, за да донесе на фигурата в перфектно състояние и стигна до брега на морето в целия си блясък.

Всичко това, разбира се, че е правилно, но не забравяйте, че подготовката за сезон плажа – не е само за обезопасяване като неизядена торта и се налага да ставам половин час по-рано за сутрешно бягане, но също така и доста приятни работа като закупуване на плаж облекло – трико Pareos, туники, както и шапки, слънчеви очила и други приятни дреболии.

Плажен сезон 2017 г.

Въпреки това, преди да отидете на пазар, Витрини вече гордо ни покаже новата колекция бански костюми, че е полезно да се запознаят с тенденциите Плажна мода 2017!

По принцип модата на този сезон е много демократична и предлага тенденции за всеки вкус и бюджет. Започваме, разбира се, бански костюм – тази година в челните редици на плаж мода са доста затворен и целомъдрени модел в стила на 1950-те години, така че не е твърде мързеливи, за да учи фотография ретро красавици в стила на ПИН-нагоре, и че няма да пропуснете гол.