Раници, които искате точно сега

Последният сезона мода да направим малък и стилен раници тенденция нещо женския гардероб, те могат да се използват за работа, както и в комбинация с рокля, в полза на изобилие от модели, цветове и текстури го позволява. Предлагаме ви 7 невероятни модерни раници, които искате точно сега.

Раницата ви изглежда, че сте на пътуване до друга планета. Футуризмът всъщност и в търсенето, защото вече живеем в бъдеще, за това какво са заснели толкова много филми. Тази раница събра всички елементи в „пространството“ дизайн модерно този сезон: пластмаса, сребро, геометричен украшение.

Простотата на формата на тази чанта се компенсира от умението на уменията, раницата се състои от много слънчеви панели. С какво да съчетаете този доста смел модел? От Лофер на висока платформа, в черно, бяло, сребристо, с къси панталони и пола, молив, свободен стил и богато украсен със светли картини.

Раницата е невероятно практично нещо, но понякога искате да е чанта. Такова парадоксално вярване служи като вдъхновение за създаването на този модел. Лек компактен раница може да се използва като чанта над рамото. Това го прави още по-гъвкав и комбиниран. Отделно, заслужава да се отбележи сочния цвят на модела, тази сянка ще бъде една от най-популярните през следващия есен-зимен сезон.