Цвят на анализ: Покана лилаво

Crimson – един от основните цветове предстоящия сезон. От тъмно червено до червено кръв – най-ярките нюанси на есента природата са включени в колекциите на 2017-2017.

Съблазнителен и чувствен лилаво – това е активен и изтънчен цвят. В зависимост от тъканта и текстурата, тя е в състояние да придобие съвсем различна интерпретация, а не да губи своята дълбочина. Леки и течащи материи като коприна, алени червени ще представят в контекста на женствена и секси имидж, и ще отнемат вълна или козина блясък и да дават по-плътен и тъмен цвят.

Дизайнерите в своите есенно-зимни колекции 2017-2017 Предлагам облечени лилаво тревожна, тъй като в общия лъкове, а в някои акценти. Луксозни вечерни рокли винаги са начина, по който тя е в нюанси на червено, а от две части подхожда богат пурпурен цвят, ще се превърне в ново съобщение.

Комбинацията от всички нюанси на червено с черно и бяло – това определено е печеливша. Вие няма да се обърка, облечен в тъмно червено яке на върха на класическата бяла блуза и червено палто на черно Общо-лък. За да се избегне вулгарност, се пази от движи свободно през тъканите на тялото на червено по същия начин с активен черна дантела и окото. По-добре е да се спрете на по-кратки и разбираеми фактури тъкани.

Purple е особено красив в аксесоарите. В допълнение към обувки и чанти в тази сянка, също изглежда безупречно детайлност на изображението: Бижута и. И, разбира се, не забравяйте за стилистичните елементи на красотата: червени устни и нокти в тон не е бил отменен.