Това натоварва живот на компонентите и намалява мощността на двигателя

Никой не живее в развита страна, трябва да се страхува за закупуване на замърсени гориво. въпреки това да бъдат снабдени с филтър за гориво, е абсолютно необходимо. Причините за замърсяване са многобройни и разнообразни. Когато зареждането на дясното станция, рискът е минимален, тъй като помпите за гориво обикновено са оборудвани с бутала, че откритите площи на кориците на резервоара. За съжаление, това е понякога по-малко добре оборудвана с пълнеж да се направи, където риска от предаване на частици в контейнера се суспендира по-голям.

Ние също трябва да се уверите, че боята, която покрива капака на резервоара не се разпадне и да падне в резервоара. На теория, уплътненията на маркуча, което води от резервоара в блок главата на всмукателния клапан, могат да бъдат опасни за това. Тук са само някои от причините, чиста и надеждна горивен филтър е от решаващо значение за правилното функциониране на двигателя. замяна му е по-лесно, с дизелови двигатели, където има по-голяма и може лесно да бъде постигната, докато тя е подредена директно в тръбата в бензин превозни средства. Поради своята функция за филтриране на много малки частици, при условие горивния филтър с филтърна среда от хартия или нетъкан. Тези филтърна среда може да запушват и спиране на потока от гориво. По този начин, изгарянето ще бъде по-бавен и брадичката има гориво. Замърсените материали може да предизвика повреждане на буталото и да причинят неправилна горене в цилиндъра.

При по-старите автомобили също е проблематична проникване на ръжда може да бъде в резервоара. Самата резервоара е трудно, което постига окисление от неръждаема метал или пластмаса. В нашия онлайн магазин ще намерите всички части намерят имате нужда (например радиатори, чистачки, синхронизиращи ремъци и т.н.), на достъпна цена.