Материал – ключов показател за качеството на тунинга

Защото дефлектори несигурност – проклятието на потребителите. Най-често това е съпротива от страна на потребителите на „дефлектор счупени или разделяне.“ Дефлекторите могат да се счупят, когато за първи изложени на (и по време на монтаж и експлоатация), за да имат назъбени ръбове и развалят външния вид на колата.

Всички отвори произвеждат основно от три вида материали:

1. РММА, евтин пластмасов (рециклиране на суровини), но е възможно и това да бие, защото PMMA е сегмент на икономиката и трябва да бъде съответно евтин.

2. плексиглас – плексиглас акрил пластмаса достатъчно издръжливи, устойчиви на повреди, експлоатационния живот на около 5 години. Повече прозрачен (опушен) за разлика от пластмаса PMMA и поликарбонат (те са черни, почти непрозрачна)

3. поликарбонат – пластмасова, гъвкава. Когато не механично напрежение разгражда, той не се напуква или се разпада на малки парченца. Поради това, че максималният живот – повече от 10 години.

Бране на вентилационните отвори, за да си купите, трябва да се обърне внимание на присъствието твърда опаковка и личен филм. Това осигурява защита от надраскване, опазване и представяне на дефлектора в подготовката.