С какво да се носят аксесоари рокля обвивка

Днес има огромно разнообразие от стилове на рокли, но обвивка рокля в продължение на няколко поредни години остава същата тенденция, като възхити модата за своята елегантност и красота.

Рокля кутия ви позволява да създавате различни ансамбли. Облечи този стил е особено помага в случаите, когато след работа, което трябва да посетите някой празнично събитие или да отидете за романтична среща. Ти просто трябва да се допълни картинката със стилни аксесоари и украшения. Ето, който ще отговаря, например, лек шал с печат или чифт модни гривни. Просто ги вземете със себе си в офиса и след работа гарнитура бизнес комплект, превръщайки го в нощта.

Облечена в рокля кутия, опитайте се да се подчертае талията с колан. Най-добрият вариант тук е тънка кожена каишка. Ако предпочитате по-широка продукт, да ги носите на бедрата. Това ще ви помогне да изглеждате стилно, като същевременно се спазват пропорциите на фигурата. Моля, имайте предвид, че действителната дата пояс рокля с този стил не е в хармония, така че да откаже такива комбинации.