Какво трябва да знаете кога да се замени накладките Кола: експерт „шофиране“

Избор на тампон спирачка, подходящ за една кола, ние решим проблема по-светски от една система да спре влака да се развива веднага. Но с тампони, това не е толкова просто. Къде трябва да започне да се оглежда за подходяща подкрепа, къде да търсите, които да вярват? Опитайте се да разберете.
Какво може имената, да се считат за най-надеждната счита за „спирачка пазар,“ Русия?

Най-високото отличие за производител – да се създадат устройства на конвейерите на автомобилните заводи, възможно е да се назоват три имена: Federal-Mogul, TMD Friction и Galfer. Тези компании имат водеща роля в първичната медицинска помощ на накладките за европейския пазар за категория пътници. Най-големият доставчик – Federal-Могол.

Това не е всичко. не се изискват Factory машини отделни подложки: тя се интересува от „до ключ“ за спирачната система. По-специално, на подложки с различна електронна спирачна система (ABS, EBD, EDS, ASR, и т.н.), трябва да са съвместими. Ето защо, транспортиращите повърхности се предоставя от производителя на спирачни системи, най-големият от които е за автомобили има TRW, европейският автомобилен производител, Brembo, Continental (ATE), Akebono, CBI.

Оригиналният блока, голямо лого и причинени автомобили лого спирачки. Затова крайните потребители понякога погрешно смятат, че марката принадлежи на производител логото на спирачка, и истински производител на спирачни обувки марка.

<