Как да се избере най-добрия грим грундове за вашия тип кожа

Ако нося грунд, аз гарантирам, искам да кажа на бизнеса. В този пост ще отида в дълбочина какво грим грундове са, даде някои предложения за това как да изберете грим грунд на базата на вашия тип кожа и ефекта, който искате, и разбира се, аз ще ви които са най-добрите кажа грим грундове за различни типове кожа и цели. Уверете се, че да се чете до края, за някои бонус за грим хакове!

Както вече казах, грунд не е сред обичайните заподозрени грима си рутина. Аз ще го пропуснете през повечето дни, когато аз съм просто ще работят, или виждат приятели. Все пак, има дни, когато искам моя грим да изглежда максимално най-добре, и аз намирам, че забавянето ми рутина и добавяне на луксозни стъпки като грунд и двете ми помага да се отпуснете и сериозно прозорци ми грим игра.
Какво е за грим, все пак?

Грунд е крем, който е обикновено (но не винаги, ще получите повече в това по-късно) безцветен, която има за цел да се преодолее един на грим и грижа за кожата рутина. Грим грундове ще създадат бариера между кожата и грима, създаване на по-гладка повърхност на кожата за по-хубав грим прилагане, удължават износване грима си, и да подобрят цялостното си външен вид.

Ако намерите почти всички основи са склонни да се окисляват и да промени цвета след влизане в контакт с кожата, може да откриете, че грунд създава бариера, че това ще попречи на фондацията влизат в контакт с вашия себум и окисляващ.

Какво допълнително готино е, че различни грим грундове имат различни функции, така че няма значение какво си мислиш най-добър ефект ще бъде, че има грунд там, че може да ви даде това. Някои грундове ще озарява кожата и придават свеж ефект, докато други ще го mattify.

Някои грим грундове могат да оцветят-правилни, а други ще размие несъвършенства. Грундове често имат също и ползи за грижа за кожата: те могат да се хидратира, осигуряват защита от слънцето, или съдържат анти-стареене и анти-акне продукти.
Как да изберете грим грунд, Въз основа на вашия тип кожа

Същата грунда няма да изглежда по същия начин, на всеки тип кожа, така че да направите вашия грим изглежда безпроблемно, вие трябва да знаете какво грим грундове да избирате в зависимост от вашия тип кожа.